Sobre nosaltres

LA NOSTRA HISTÒRIA

Eren el anys 90 i Gironella  tenia ganes d’oci nocturn i gastronomia. En aquells anys, els bars musicals, cocteleries i sales de música sortien com bolets arreu de Catalunya.

La Perla del Llobregat no podia ser menys i vet aquí que tres d’amics un xic emprenedors, varen decidir d’obrir-hi un local on es trobéssin les tres activitats juntes. És a dir, tres plantes, amb tres ambients diferents: on poder menjar, poder fer copes i ballar sense haver de sortir del local. Va ser a l’octubre de 1992 que l’Skitx obria les seves portes per començar una llarga aventura que ens ha portat fins a l’actualitat amb un equip Skitx únic.

Un bon equip de treball, actitud positiva, les ganes de fer les coses ben fetes i un amor incondicional a tots els nostres clients i amics, han fet que amb el pas dels anys siguem una empresa familiar.

Durant aquests més de 28 anys, hem estat i som un local de referència tant a Gironella com a la comarca del Berguedà.

– Qui no ha lligat, ballat, cantat al karaoke, fet un còctel o un bon àpat amb la colla o la familia a l’Skitx?

– Qui no ha fet la cerveseta ben fresqueta i unes tapetes amb els amics a la terrassa de l’Skitx?

– Qui no ha demanat pizzes, flautes o sangries a l’Skitx?

Som pioners portant el menjar a domicili a Gironella i rodalies durant més de mig segle.

Donar un bon servei, oferir un producte bo i de proximitat, gaudir i fer gaudir. Tenim molt clar que el més important de l’Skitx és el client, però per aconseguir un client content, també ho ha d’estar tant el treballador com l’amo. El secret de tot és fer pinya i treballar en equip, amb respecte i serietat. I això, és el motiu que fa que encara avui estiguem al peu del canó. Això és el que ens fa ser en l’equip Skitx que som.

Els nostres inicis

25 anys donant servei

Seguim amb vosaltres

[lws_easteregg p=4513]

L’equip de l’Skitx

El secret de l’Skitx però, no està en el local, ni tampoc en el menjar, sinó en el gran equip humà que formem. Som entregats 100% a la nostra feinaEl nostre objectiu és La teva satisfacció.

Marta

Marta

CHICA PARA TODO

La Marta està en tot i per tot. És una noia polifacética, molt treballadora, optimista, alegre, dona de pau i molt bona companya: estima i es fa estimar. Amb totes aquestes qualitats no és d’estranyar que ens prepari uns postres per llepar-se’n els dits, les millors crepes dolces i salades, unes amanides bonissimes, flautes, panets i rodons Skitx, tot amb productes frescos i de proximitat per satisfer aquells paladars més exigents. També és la “Kelly” a la cuina i ho deixa tot net i polit. “És la seis en uno del Skitx”.

Ayoub

Ayoub

AIRE JOVE DE L'SKITX

Sempre repartint amb rapidesa amb un somriure d’orella a orella, malgrat que ara no ho pogueu veure.

Tant si fa sol, vent, pluja o fred jo vaig de casa en casa, portant-vos el menjar bo i calent, preparat pels nostres cuiners fa només un moment.

Bagdad

Bagdad

L'ARTISTA DELS FOGONS

Diuen que cuinar és un art i ell és un artista. És el responsable de confeccionar les nostres especialitats de guisats i de cassola i un expert en fregits i planxa.

Cuinar és la seva pasió, porta molts anys darrera uns fogons i controla tots els ingrediens amb precisió de cirugià per que tot surti per lleparse els dits.

Lourdes

Lourdes

PAL DE PALLER

Honesta, ordenada, una treballadora incansable, sempre al peu del canó, amiga dels seus amics, especialista en cuinar solucions, treballa a la cuina des de fa molts anys, és la responsable de compres i comptabilitat. Ella és la que ens diu: nois, dos i dos fant quatre..!

Vol que, servim i que servim bé, peró també vol que, cobrem i que cobrem bé.

Ella és el nostre pal de paller que vetlla per vosaltres i nosaltres i treu la má de ferro quant convé.

Maria

Maria

LA CARA INVISIBLE MÉS VISIBLE DE L'SKITX

La Maria és la responsable del tracte proper i familiar que reben els nostres clients quan fant una comanda.

Moltes vegades no es coneixen o només es coneixen la veu, pero amb la seva simpatía, amabilitat  i bona actitud, els transmet la millor confiança i seguretat a l’hora d’escollir els diferents plats que prepara els nostre equip de cuina. És l’alegria de la casa, ens posa les piles a tots, somrient, treballadora i a vegades un pel despistada… És com la filla petita de la nostra familia Skitx.

[lws_easteregg p=4518]
Jordi

Jordi

CUL DEL JAUMET

Pura energía, impulsiu, optimista, atent, sempre disposat a donar conversa o un toc d’alegria a aquells que ho necessiten.

Ell és el responsable del tracte proper i familiar que reben els nostres clients i amics a l’Skitx. Moltes vegades peró, un pel estressat per complaure a tothom, llavors no viu ni ens deixa viure.

Vol el millor per tots, i es desviu per que tot surti bé. És cul del Jaumet, no para..! L’ànima del Skitx des de fa 29 anys.

CONTACTE

938 25 06 34

ADREÇA

Plaça de Pi i Margall, 22 
08680 Gironella (BCN)

[lws_easteregg p=4531]